Bestill din ferie

Låven

Fra kr 1050

Kom og bo hos fjøsnissen.
Her får dere bo litt for dere selv uten innsyn, og med god utsikt. Låven er ombygd, og fremstår nå som et rødt hus, hvor fjøsnissen flyttet ut sammen med dyrene for mange år siden.
Her ligger sjarmen i veggene. På hemsen står tre senger. De autentiske sengene har fått nye, gode madrasser. I tillegg kan man leie Låveloftet om man vil ha et til soverom.
Leiligheten har et kjøkken og en spisegruppe med 4 stoler. Kjøkkenet består av kjøleskap, komfyr, mikro, vannkoker, kaffetrakter og alt du trenger av kjøkkenutstyr.
På oppholdsrommet finnes også to sofaer og en stor TV. Leiligheten har et stort bad med toalett og dusj. Inngangspartiet har stor lagringsplass for både klær og fiskeutstyr i tillegg til et fryseskap. Bilen kan stå parkert på grusveien på utsiden. (Unngå å parkere på gresset).

Litt om fjøsnissen som bodde her i gamledager.
Fjøsnissen var en råsterk liten mann, «ikke større enn et hestehode», med langt skjegg, kledd i grå klær, nikkers og rød nisselue.  Fjøsnissen passet på gården og dyrene. Frem til 1800-tallet var det vanlig å tro på at nisser eksisterte, og folk satt ut grøt til fjøsnissen på julekvelden som takk for hjelpa. Og fikk han ikke grøt, gjorde han rampestreker. F.eks. binde kyrnes haler sammen.

Vasking av hytte

Kr. 0,- Rydd, vask og forlat hytta slik den var da du kom.
Kr. 400,- Bestill rengjøring av hytte.*
*Utvask er obligatorisk hvis du har hatt dyr i hytta.