fbpx
Bestill din ferie

Opplevelsestur

Nordfjorden er Nord-Norges svar på Geiranger. Hit tilbyr vi opplevelsesturer med stor båt som du sent vil glemme, men fjorden kan også oppleves i eget tempo: Lei en båt fra oss og få gode tips til fiske, øyhopping og sightseeing.

Unik naturopplevelse i Melfjorden

Her stuper fjellene ned i det klare, grønne vannet. Innerst i Nordfjorden hviler Svartisen som hvit glasur over landskapet. Nærmere Svartisen kommer du ikke noe sted uten å gå opp. Ørna skriker oppe i fjellskrentene. Smeltevannet fosser ned fra breen og det lyder små plask ved rekka på båten. Nordfjorden har sin egen selkoloni, og selene ligger ofte og soler seg på svaberget eller dupper i vannet. I Melfjorden kan turistene også få et møte med en grindhval. En nysgjerrigper som gjerne sirkler rundt båten for å ta en nærmere titt på turistene.

Polarsirkeldåp

Polarcamp ligger langs polarsirkelen og et godt stykke inn Nordfjorden kommer fossen Nattmoråga til syne. Fossefallet er 300 meter høyt og går kast i kast nedover fjellsiden, praktisk talt på polarsirkelens punkt. I skinnet fra regnbuen får passasjerene en real dusj når båtens snute styres helt inn i fossen. Etter dette kan alle som ønsker få sitt eget polarsirkelsertifikat (50 kr).

Nordfjorden er en del av Melfjorden i Rødøy kommune. Opplevelsesturen arrangeres i samarbeid med Hilstad Båttransport som stiller med stor båt hvor du enten kan stå på dekk eller sitte inne under tak og se ut av vinduet. Den største båten har plass til 70 personer, så vi tar også imot større grupper.

Etter en fem timers uforglemmelig naturopplevelse er båten tilbake hos Polarcamp. Vi anbefaler å stikke innom kaféen og smake på deres «fish & chips» med nydelig hjemmelaget remulade. Polarcamps «Fish & chips» er laget av fersk lange, fisket på 250 meters dyp like utenfor campingen.

Hytter kan bookes på nett.
Båter og utstyr bookes i skranken eller via e-post, mail eller telefon.
Bobil, vogn og telt har vi alltid plass til.