Bestill din ferie

Opplevelsestur

Nordfjorden er Nord-Norges svar på Geiranger. Vi tilbyr guidet opplevelsesturer med utleiebåt som du sent vil glemme, men fjorden kan også oppleves i eget tempo: Lei en båt fra oss og få gode tips til fiske, øyhopping og sightseeing.

Unik naturopplevelse i Melfjorden

Her stuper fjellene ned i det klare, grønne vannet. Innerst i Nordfjorden hviler Svartisen som hvit glasur over landskapet. Nærmere Svartisen kommer du ikke noe sted uten å gå opp. Ørna skriker oppe i fjellskrentene. Smeltevannet fosser ned fra breen og det lyder små plask ved rekka på båten. Nordfjorden har sin egen selkoloni, og selene ligger ofte og soler seg på svaberget eller dupper i vannet.

Polarsirkeldåp

Polarcamp ligger langs polarsirkelen og et godt stykke inn Nordfjorden kommer fossen Nattmoråga til syne. Fossefallet er 300 meter høyt og går kast i kast nedover fjellsiden, praktisk talt på polarsirkelens punkt. For de modige sjeler kan du reise til fossen og ta deg en frisk dusj fra fossevannet.

Etter en uforglemmelig opplevelse til sjøs kan selv de sterkeste sjeler trenge en pause. Når dere kommer tilbake til Polarcamp anbefaler vi å stikke innom kaféen og smake på deres «fish & chips» med nydelig hjemmelaget remulade. Polarcamps «Fish & chips» er laget av fersk lange, fisket på 250 meters dyp like utenfor campingen.

Hytter kan bookes på nett.
Båter og utstyr bookes i skranken eller via e-post, mail eller telefon.
Bobil, vogn og telt har vi alltid plass til.