Bestill din ferie

Fiske

Polarcamp ligger ved Kystriksveien på Helgeland. Hit kommer fiskeentusiaster fra hele Europa for å fiske, både fra land og fra båt. Flesteparten av turistene som kommer til oss er på jakt etter gode fiskeopplevelser eller unike naturopplevelser. Spør oss gjerne om tips, så røper vi de beste fiskeplassene til deg.

Fiskefeber

Få ting er tøffere enn å være ute på havet i en ordentlig fiskebåt, kjenne at du får en «stein» på kroken, og kjempe mot beistet til du har den over ripa. Torsk på opp mot 15 kilo er ingen sensasjon på Helgelandskysten, og fisker du etter kveite kan du få deg en real treningsøkt.

Gode forhold for fjordfiske

Havfisket langs Helgelandskysten er internasjonalt kjent. I Rødøy kommune har vi glimrende fiskeforhold. Ved Polarcamp er det terskelfjorder i alle retninger som gjør at du finner ly for vind og strøm.

Både båt og fiskeutstyr får du leid de hos Polarcamp. Vi har mange utleiebåter som alle har nye kartplottere og GPS. Les mer om våre utleiebåter her.

Fiske fra land

Her hos Polarcamp kan du også stå på land og fiske da det er dypt vann bare få meter utenfor land. Landfiske krever lange kast og litt teknikk for at ikke sluken skal sette seg fast i tang og tare under innsveivingen.

Les våre fisketips om du vil vite mer om å fiske fra land eller båt, om utstyret du trenger og om fiskeknutene du vil få bruk for.

PS. Det trengs ikke fiskekort for å fiske i sjøen. Over grensen fra Norge kan det kun tas med 15 kilo fiskefilet.