Book Your Trip

Denne personvernserklæringen beskriver hva slags personopplysninger Polarcamp samler inn og hvordan disse personopplysningene behandles.

Polarcamp forholder seg til den norske personopplysningsloven. Denne personvernserklæringen er laget etter kravene i personopplysningsloven §§ 18 og 19.

Hva er personopplysninger

Personopplysninger er informasjon om den enkelte person. Dette kan være personens navn, adresse, arbeidssted, sivilstatus, telefonnummer, e-post adresse osv. Informasjon om din kontakt, kontaktårsak og kontaktform med Polarcamp kan også forstås som personopplysninger.

Sensitive personopplysninger samles verken inn eller brukes av Polarcamp. Dette er personopplysninger som siktelser, straffbare handlinger, helse og lignende.

Ønsker du mer info om personopplysninger generelt kan https://www.datatilsynet.no/om-personvern/personopplysninger/ besøkes.

Hvem er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger hos Polarcamp

Polarcamps Daglige Leder er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Ved eventuell framtidig delegering er det kun delegering av oppgavene som skjer, ansvaret for personopplysningene hviler uansett alltid på Polarcamp.

Personopplysninger Polarcamp mottar

Polarcamp har 2 kilder til personopplysninger som begge bygger på § 8 i personopplysningsloven.

Hovedkilden for personopplysninger er opplysninger du selv oppgir. Dette skjer i all hovedsak gjennom kontaktskjemaet på Polarcamp sin nettside. Kontaktskjemaet fungerer som møteplassen mellom potensielle/eksisterende kunder og Polarcamp. Det er helt frivillig om du ønsker å fylle ut et slikt skjema eller bare forbli passiv besøkende på siden. Personopplysninger som samles inn via kontaktskjemaet er telefon, email og navn.

Bookingsystemet Visbook, som videresender opplysninger til Polarcamp.

I etterkant av kontakt kan ytterligere personinformasjon bli generert gjennom e-mail, telefon og lignende korrespondanse mellom Polarcamp og en potensiell/eksisterende kunde.

Hvordan Polarcamp bruker personopplysningene

Formålet med kontaktskjemaet og etterfølgende korrespondanse er å følge opp forespørsler og forpliktelser ovenfor kundene. Polarcamp er en avhengig av en slik åpen plattform mellom seg og sine kunder for å sikre en tilfredsstillende kommunikasjon og sluttprodukt.

Formålet med Informasjonen fra Google Analytic er å bedre nettside opplevelsen. Dette kan for eksempel være å gjøre layoutene mer brukervennlig, forstå brukertrender, effektivisere og levere tjenestene som forventes på en bedre måte og hindre kriminell adferd som hacking.

Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Ved markedsføring på e-post/telefon/sms innhenter vi et eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Det rettslige grunnlaget for Polarcamp sin behandling av personopplysningene er personopplysningsloven § 11

Hvordan administrere egne personopplysninger

Den begrensede mengden personopplysninger Polarcamp samler inn via deg og på eget initiativ er sammenlignet med andre aktører og andre nettjenester svært marginal. Dette har gjort at noe egen administrering av personopplysningene som for eksempel innstillinger i bruker apper og innstillinger i personalisert reklame ikke er aktuell hos oss. Personopplysningene innsamlet, brukes som nevnt ikke til slike formål.

Du har likevel alltid rettigheter knyttet til personopplysningene som du kan lese mer om nedenfor.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Polarcamp deler ikke personinformasjon fra kontaktskjemaet, egne innsamlinger eller informasjon fra andre med noen tredjepart uten samtykke.

Nettstedet er levert av mementor.no, markedsføring er levert av TV Klipp AS og all nettsidedata behandles av disse.

Underleverandører

Polarcamp benytter seg også av tjenester levert av tredjeparter. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.

Google analytics
Google analytics brukes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Bring
Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse

Google Disk
Polarcamp lagrer enkelte interne dokumenter på Google Disk. Dette kan inkludere kundeinformasjon.

Jottacloud
Vi benytter Jottacloud til lagring av bilder og video.

Vimeo
Vimeo brukes for lagring og avspilling av videoinnhold.

Postnord
Vi sender pakker med Postnord og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Mailchimp
Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp, men aldri uten samtykke.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Google Analytics
Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Google Adwords
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel
Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Sikker arkivering, sletting og internkontroll

I takt med personopplysningsloven § 13 vil alle personopplysninger Polarcamp mottar bli arkivert på enten en sikker e-post eller server så lenge arbeidsforholdet mellom deg og Polarcamp pågår. Ved opphør i arbeidsforhold vil all kommunikasjon og personopplysninger slettes innen 2 år.

Polarcamp har en internkontroll på slik arkivering, sikkerhet og sletting foregår etter mål og i hold med rettslige standarder.‍

Rettigheter

Av personopplysningsloven har du som bruker eller kunde av Polarcamp rett til å bli glemt, rett til dataportabilitet, rett til innsyn, og rett mot å bli profilert.

– Retten til å bli glemt betyr at all personopplysninger registrert hos Polarcamp kan bes slettes. Dersom dette ikke bes om vil Polarcamp uansett slette det meste av personopplysninger 2 år etter endt kontakt.

– Rett til dataportabilitet tilsier at du kan få en digital kopi av alle personopplysninger Polarcamp har om deg. Denne retten innebærer også at du kan ta med disse personopplysningene til en annen virksomhet hvis det er teknisk mulig og forsvarlig. Personopplysninger som omfattes av dataportabilitet er personopplysninger gitt Polarcamp, som gjennom kontaktskjemaet, eller automatiserte personopplysninger generert gjennom bruk av Polarcamp sine tjenester.

– Rett til innsyn innebærer at du har rett til å se hvilke opplysninger Polarcamp har registrert om deg.

– Rett mot profilering gir rett til å nekte Polarcamp å kartlegge din bruk og væremåte, og således skreddersy våre tjenester mot deg basert på denne kartleggingen. Typiske eksempler vil være personalisert annonsering, tjenesteutvikling, markedsundersøkelser osv.

For å iverksette en eller flere av disse rettighetene, ta kontakt med oss. Du har en lovgitt rett på å få svar fra oss innen minst 1 måned.

Barns personvern

Polarcamp har verken ønske eller behov for å samle inn eller behandle personopplysninger om barn under 16 år. Slike personopplysninger må komme gjennom en foresatt.

Personinformasjon etterlatt av barn til Polarcamp vil slettes så raskt det kommer Polarcamp til kunnskap.

Personvernombud

Polarcamp har ikke noe personvernombud siden bedriften ikke er en offentlig virksomhet, ikke behandler sensitive opplysninger, ikke begår systematisk kartlegging av personer og ikke behandler personopplysninger om straffbare forhold.

Gjennomføring av endringer

Polarcamp vil fra tid til annen oppdatere sin personvernserklæring for å sikre at den holder den rettslige standarden norsk rett krever. Slike oppdateringer vil dere bli informert om.